دیجیتال مارکتینگ
در دنیای دیجیتالی امروز بازاردیجیتال به اسم دیجیتال مارکتینگ شناخته شده است. ما در این مقاله قصد داریم درباره دیجیتال مارکتینگ اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دهیم.
با توجه به در دسترس بودن اینترنت امروزه ، آیا باورمی کنید؛ اگر به شما بگویم تعداد افرادی که هر روز از اینترنت استفاده میکنند هنوز در حال افزایش است؟
در واقعیت این گونه است که طبق تحقیقات شرکت هرمس، میزان استفاده مداوم از اینترنت در بین بزرگسالان فقط در سه سال گذشته 5٪ افزایش یافته است. اگرچه این در این عدد کمی اغراق شده است،اما نحوه خرید مردم در کنار آن تغییر کرده است – به این معنی که بازاریابی آفلاین به اندازه گذشته مؤثر نیست.
درباره دیجیتال مارکتینگ
بازاریابی همیشه به این منظور بوده است، که ارتباط با مخاطبان شما را در مکان و در زمان مناسب برقرار کند. امروز ، این بدان معناست که شما باید آنها را در جایی که هستند ووقت خود را سپری می کنند ، با آنها ملاقات کنید: در اینترنت.
در هرمس ، ما در مورد بازاریابی داخلی که به عنوان روشی واقعاً مؤثر برای جذب و راضی کردن مشتریان بصورت آنلاین صحبت می کنیم. اما با این وجود ما در مورد بازاریابی دیجیتالی سؤالات بسیاری از مردم دریافت میکنیم.
-
بازاریابی دیجیتال چیست؟
-
چرا بازاریابی دیجیتال؟
-
نمونه های بازاریابی دیجیتال
-
بازاریاب دیجیتال چه کاری انجام می دهد؟
-
بازاریابی وابسته در مقابل بازاریابی دیجیتال: کدام ؟
-
آیا بازاریابی دیجیتال برای همه مشاغل کار می کند؟
-
نقش بازاریابی دیجیتال برای یک شرکت چیست؟
-
چه نوع محتوای دیجیتالی باید ایجاد کنم؟
-
چه مدت طول می کشد تا نتایج حاصل از محتوای من مشاهده شود؟
-
آیا برای بازاریابی دیجیتال بودجه زیادی نیاز دارم؟
-
بازاریابی موبایل چگونه با استراتژی بازاریابی دیجیتال من مطابقت دارد؟
-
من آماده امتحان بازاریابی دیجیتال هستم. اکنون چه؟
و اما چگونه میتوان بازار دیجیتالی را تشخصی داد؟
بازاریابی دیجیتالی چیست؟
بازاریابی دیجیتالی شامل کلیه تلاشهای بازاریابی است که از یک دستگاه الکترونیکی یا اینترنت استفاده می کند. مشاغل برای ارتباط با مشتریان فعلی و آینده نگر ، از کانالهای دیجیتالی مانند موتورهای جستجو ، رسانه های اجتماعی ، ایمیل و وب سایتهای دیگر بهره می گیرند.
یک بازاریاب داخلی شرکت می تواند بگوید بازاریابی و بازاریابی دیجیتال تقریباً یکسان هستند ، اما تفاوت های جزئی وجود دارد. مکالمات با بازاریابان و صاحبان مشاغل در کشورها و شاید بهتر باشد بگویم قاره های مختلف مثلا: ایالات متحده ، اروپا ، آسیا ، استرالیا و نیوزیلند ، من در مورد چگونگی مشاهده این اختلافات کوچک در سراسر جهان چیزهای زیادی آموخته ام.
چرا دیجیتال مارکتینگ؟
بازاریابی سنتی شامل تبلیغات چاپی (کاتالوگ، بروشور و…) ، ارتباط تلفنی یا بازاریابی فیزیکی است. اما بازاریابی دیجیتالی بصورت الکترونیکی و آنلاین انجام می شود. بدین معنی که تعدادی بی شماری فرصت تحت عنوان های متنوعی مانند: ایمیل ، فیلم ، رسانه های اجتماعی یا فرصت های بازاریابی مبتنی بر وب سایت وجود دارد.
از آنجا که دیجیتال مارکتینگ گزینه ها و استراتژی های زیادی با خود به همراه دارد ،شما می توانید با بودجه مشخص از انواع روشهای نوین بازاریابی استفاده کنید. با استفاده از دیجیتال مارکتینگ ، می توانید از ابزارهایی مانند داشبوردهای آنالیزگر نیز استفاده کنید؛ تا موفقیت و قدرت کمپین های خود را بیش از آنچه که ممکن است با یک محتوای تبلیغاتی سنتی – مثل بیلبورد یا تبلیغات چاپی – داشته باشید ، نظارت کنید.
یک تجارت چگونه بازاریابی دیجیتال را تعریف میکند؟
دیجیتال مارکتینگ با استفاده از تاکتیک ها و کانال های دیجیتالی بی شماری که برای برقراری ارتباط با مشتریان در جایی که بیشتر وقت خود را می گذرانند تعریف می شود: یعنی به صورت آنلاین. از خود وب سایت گرفته تا برند سازی آنلاین – تبلیغات دیجیتالی ، ایمیل مارکتینگ ، بروشور آنلاین و غیره – طیفی از تاکتیک ها وجود دارد که زیر چتر “بازاریابی دیجیتال” قرار گرفته است. بهترین بازاریاب های دیجیتال تصویر روشنی از نحوه پشتیبانی هر کمپین دیجیتال مارکتینگ از اهداف اصلی خود دارند. و بسته به اهداف نوع بازاریابی خود ، بازاریابان می توانند از طریق کانال های رایگان و غیر راینگانی که در اختیارشان قرار دارد از یک کمپین بزرگتر حمایت کنند. به عنوان مثال ، یک بازاریاب می تواند مجموعه ای از پست های وبلاگ ایجاد کند که در ایجاد کتابهای الکترونیکی جدیدی که اخیراً ایجاد کرده است ، ایجاد شود. بازاریاب رسانه های اجتماعی این شرکت ممکن است به تبلیغ این پست های وبلاگ از طریق پست های پرداخت شده و ارگانیک در حساب های رسانه های اجتماعی این تجارت کمک کند. شاید بازاریاب کمپین ایمیل ایجاد کند تا برای کسانی که کتاب الکترونیکی را دریافت می کنند اطلاعات بیشتری در مورد این شرکت ارسال کند. اکنون شرکت ما میخواهد بیشتر در مورد این بازاریاب های دیجیتال خاص صحبت کند.
مثال های دیجیتال مارکتینگ
در دیجیتال مارکتینگ با موضوعات زیر آشنایی پیدا خواهید کرد.
- بهینه سازی موتور جستجو (SEO)
- بازاریابی محتوا
- بازاریابی از طریق رسانه های و شبکه های اجتماعی
- پرداخت هر کلیک (PPC)
- بازاریابی وابسته
- تبلیغات بومی
- اتوماسیون های بازاریابی
- بازاریابی ایمیلی (ایمیل مارکتینگ)
- روابط عمومی انلاین
- بازاریابی داخلی
در ادامه نگاهی کلی روی مسائل مختلف دیجیتال مارکتینگ میاندازیم.
مثال های دیجیتال مارکتینگ
بهینهسازی موتور جستجو (SEO):
فرآیند بهینهسازی وب سایت تان به “رتبه” بالاتر در صفحات نتایج موتور جستجو و در نتیجه افزایش مقدار ترافیک ارگانیک (رایگان)است که وب سایت شما دریافت میکند. کانالها که از SEO استفاده میکنند شامل وب سایتها، وبلاگها و اینفوگرافیک ها هستند.
چندین راه برای رویکرد به SEO به منظور تولید ترافیک عالی به وب سایت شما وجود دارد. این موارد عبارتند از:
سئو (SEO):
سئو در صفحه:
این نوع SEO بر روی تمام محتویات “روی صفحه” زمانی که به یک وب سایت نگاه میکند، تمرکز میکند. با تحقیق در مورد کلمات کلیدی برای حجم جستجو و قصد (یا معنای)، میتوان به سوالاتی برای خوانندگان و رتبه بالاتر در صفحات نتایج موتور جستجو پرداخت.
سئو خارج از صفحه:
این نوع SEO بر روی تمام فعالیتهایی متمرکز است که در صفحه وب سایت خود جای می دهید. “چه فعالیتی در وب سایت من ممکن است بر ردهبندی من تاثیر بگذارد؟”. ممکن است بپرسید. این پاسخ به معنی لینکهای ورودی است که به بک لینک نیز مشهور است. تعداد ناشران که به شما لینک میدهند، و “قدرت” نسبی آن ناشران، بر چگونگی رتبه شما برای کلمات کلیدی که به آنها اهمیت میدهید، تاثیر میگذارد. با ایجاد ارتباط با ناشران دیگر، نوشتن پستهای مهمان در این وب سایتها (و ارتباط دادن به وب سایت تان)، و ایجاد توجه خارجی، شما میتوانید گوشی خود را بر روی پشت وب سایت خود حرکت دهید.
سئو تکینیکی:
این نوع SEO بر روی backend وب سایت شما، و این که چگونه صفحات شما کدگذاری میشوند، تمرکز میکند. فشردهسازی تصویر، دادههای ساختاربندی شده، و بهینهسازی فایل CSS همه اشکال SEO فنی هستند که میتواند سرعت بارگذاری وب سایت شما را افزایش دهد.یک عامل رتبهبندی مهم در چشمان موتورهای جستجو مانند گوگل.
مثال های دیجیتال مارکتینگ
بازاریابی محتوا:
این عبارت بیانگر ایجاد و ترویج داراییهای محتوا به منظور برند سازی، رشد ترافیک، تولید هدایت و مشتریان است. کانالهایی که میتوانند نقشی در استراتژی بازاریابی محتوی شما بازی کنند عبارتند از:
پستهای بلاگ:
نوشتن و انتشار مقالات در وبلاگ شرکت به شما در نشان دادن تخصص صنعت خود و تولید ترافیک جستجوی عالی برای کسبوکار شما کمک میکند. این کار در نهایت به شما فرصتهای بیشتری برای تبدیل بازدید کنندگان وب سایت به مشتریان می دهد. همچنین میتوانید آنان را به تیم فروش هدایت کنید.
ebooks و whitepapers:
کتاب های الکترونکی و محتوای فرم بلند مدت به آموزش بیشتر بازدیدکنندگان وب سایت کمک میکند. همچنین به شما این امکان را میدهد که مطالب مربوط به اطلاعات تماس خواننده را، که در نهایت منجر به خرید از شما می شود؛ در دایرکتوری خود داشته باشید.که در نهایت می توان فروش شرکت را تضمین کرد.
infographics:
گاهی اوقات، خوانندگان میخواهند که شما دقیقا هدف را به آنها نشان دهید. infographics نوعی از محتوای بصری هستند که به بازدیدکنندگان وب سایت کمک میکند تصویری را که میخواهید به آنها کمک کند تجسم کنند.
میخواهید یاد بگیرید و بازاریابی محتوا را به کسبوکار خود اعمال کنید؟ با تیم مشاوره هرمس در ارتباط باشید.
مثال های دیجیتال مارکتینگ
بازاریابی از طریق رسانه های و شبکه های اجتماعی:
در این روش بازاریابی برند و محتوای شما را در کانالهای شبکه های اجتماعی برای افزایش شناخت از برند و محصول شما است. که با هدایت ترافیک و ایجاد انگیزه کسب و کارتان را ارتقا میدهد. کانالهایی که میتوانید در بازاریابی رسانهای اجتماعی استفاده کنید عبارتند از:
Facebook.Twitter.LinkedIn.
اگر شما در زمینههای اجتماعی تازهکار هستید، میتوانید از ابزارهای مختلفی برای تبلیغات خود در صفحه ها و برنامه های مختلف ذکر شده استفاده کنید. بدین صورت شما میتوانید برند خود را تبلیغ و یا حتی محصولات خود را به فروش برسانید.
علاوه بر این شما می توانید بازار دیجیتالی خود را با استراتژی های مختلف ایجاد کنید. برای پلان ها و استراژی های مختلف با تیم مشاوره و فروش هرمس در ارتباط باشید.
مثال های دیجیتال مارکتینگ
پرداخت با هرکلیک (PPC):
PPC روشی است مبتنی بر هدایت ترافیک به وب سایت تان. با پرداخت به یک ناشر به ازای هر بار که تبلیغ شما کلیک میشود. یکی از متداولترین انواع تبلیغ گوگل است، که به شما این امکان را میدهد که به ازای هر کلیک “لینک” در هر کلیک صفحات نتایج موتور جستجوی گوگل را پرداخت کنید. کانالهای دیگری که میتوانید از PPC استفاده کنید عبارتند از:
تبلیغات در صفحات فیسبوک:
در اینجا کاربران میتوانند برای سفارشی کردن تصویر، پست ویدئویی، یا نمایش اسلاید، که فیس بوک آنها را برای نمایش یک هدف خاص برای کسبوکار شما به اشتراک میگذارد. برای سفارشی کردن یک مجموعه از پستها و یا نشانهای اختصاصی پول پرداخت شود.
تبلیغات در صفحات توئیتر:
در اینجا، کاربران میتوانند برای رسیدن به یک هدف خاص برای کسبوکارشان، مجموعهای از پستها یا نشانهای اختصاصی را به نمایش بگذارند. این هدف میتواند ترافیک وب سایت، followers توئیتر، تعامل توئیت، یا حتی برنامههای کاربردی شما را دانلود کنند.
تبلیغات در صفحات لینکدین:
در اینجا، کاربران میتوانند به کاربران LinkedIn خاص که براساس صنعت مشخص و بازاریابی نقطه هدف ارتباط دارند، ایمیل ارسال کنید.
مثال های دیجیتال مارکتینگ
بازاریابی وابسته:
این یک نوع تبلیغات مبتنی بر عملکرد است که در آن شما کمیسیونی برای ترویج محصولات یا خدمات شخص دیگری در وب سایت خود دریافت میکنید. کانالهای بازاریابی وابسته عبارتند از:
- میزبانی تبلیغات ویدیویی از طریق یوتیوب
- تبلیغاتی که شما در صفحه ی شخصی یوتیوب خود برای دیگران ایجاد میکنید
مثال های دیجیتال مارکتینگ
تبلیغات بومی:
به نوعی از تبلیغات اشاره دارد که در درجه اول بر روی یک سکو همراه با محتوای رایگان شده ارایه میشوند. مشاغل تحت حمایت BuzzFeed یک مثال خوب هستند، اما بسیاری از مردم تبلیغات رسانههای اجتماعی را به عنوان مثال در تبلیغات فیس بوک و تبلیغات اینستاگرام مد نظر قرار میدهند.
مثال های دیجیتال مارکتینگ
تبلیغات بومی:
به نوعی از تبلیغات اشاره دارد که در درجه اول بر روی یک سکو همراه با محتوای رایگان شده ارایه میشوند. مشاغل تحت حمایت BuzzFeed یک مثال خوب هستند، اما بسیاری از مردم تبلیغات رسانههای اجتماعی را به عنوان مثال در تبلیغات فیس بوک و تبلیغات اینستاگرام مد نظر قرار میدهند.
مثال های دیجیتال مارکتینگ
اتوماسیون بازاریابی:
اتوماسیون بازاریابی به نرمافزاری اشاره دارد که برای خودکار کردن عملیات بازاریابی اولیه شما عمل میکند. بسیاری از بخشهای بازاریابی میتوانند کارهای تکراری را خودکار کنند که در غیر این صورت به صورت دستی انجام خواه
مثال های دیجیتال مارکتینگ
خبرنامه های ایمیل:
اتوماسیون پست الکترونیکی به شما این امکان را نمیدهد که به طور خودکار ایمیلها را به علاقه مندان سایت خود ارسال کنید. همچنین میتواند به شما کمک کند لیست تماس خود را آنطور که نیاز است گسترش دهید. بنابراین خبرنامه های شما تنها به افرادی که میخواهند آنها را در شبکه اجتماعی خود ببینند ارسال شود.
مثال های دیجیتال مارکتینگ
برنامه های زمان بندی ارسال پست:
اگر میخواهید حضور سازمان خود را در یک شبکه اجتماعی افزایش دهید، باید مرتبا پستی را به نمایش بگذارید. این کار به صورت دستی کمی دشوار و طاقت فرسا خواهد بود.اما ابزارهای زمانبندی شبکه های اجتماعی محتوای شما را به کانالهای رسانههای اجتماعی برای شما انتشار میدهند. بنابراین میتوانید زمان بیشتری را صرف تمرکز بر استراتژی های دیجیتال مارکتینگ کنید.
مثال های دیجیتال مارکتینگ
برنامه های زمان بندی ارسال پست:
اگر میخواهید حضور سازمان خود را در یک شبکه اجتماعی افزایش دهید، باید مرتبا پستی را به نمایش بگذارید. این کار به صورت دستی کمی دشوار و طاقت فرسا خواهد بود.اما ابزارهای زمانبندی شبکه های اجتماعی محتوای شما را به کانالهای رسانههای اجتماعی برای شما انتشار میدهند. بنابراین میتوانید زمان بیشتری را صرف تمرکز بر استراتژی های دیجیتال مارکتینگ کنید.
مثال های دیجیتال مارکتینگ
ایجاد کمپین های قابل پیگیری:
هدایت، و تبدیل آن به مشتری ، میتواند فرآیندی طولانی باشد. شما میتوانید این فرآیند را با ارسال ایمیل و محتوای خاص،مانند زمانی که آنها را دانلود و باز میکنند، کوتاه کرده. یا حتی اطلاعاتی در مورد محصولات دیگر خود به آن ها ارائه دهید. فعالیتهای بازاریابی میتواند شامل یک تن از افراد مختلف، ایمیلها، محتوا، صفحات وب، تماسهای تلفنی و چیزهای دیگر باشد. اتوماسیون بازاریابی میتواند به شما کمک کند هر کاری را که روی آن کار میکنید با کمپین انجام دهید، و سپس عملکرد آن کمپین براساس پیشرفت همه این مولفهها را پیگیری کنید.